Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltning Lund ansvarar för förskole- och grundskoleverksamheten i Lund.
Förskolan Stinsen ligger i Södra Sandby. Vi stödjer, uppmuntrar och tar till vara på barnens egna initiativ till lek. Vi lägger även stor vikt vid utevistelse och har en fin utemiljö och nära till spännande utemiljöer, skogspartier och lekplatser. Vi har miljöcertifiering Grön Flagg. Köket på förskolan tillagar all mat och bakar allt bröd, mer än 95% av varorna de använder är ekologiska och kravodlade livsmedel.

Vår vision: Förskolorna i Södra Sandby har varje barns framtid I sin HAND. Våra värdeord är Inkludering, Hållbarhet, Ansvar, Nyfikenhet, Delaktighet. Verksamheten baseras på den naturvetenskapliga metoden och på utvecklingspedagogiken.

Det är viktigt att du som anställd i Lunds kommun har en god arbetsmiljö. Lunds kommun ska vara ett föredöme som arbetsgivare genom att ta tillvara de resurser som människor med olika kunskaper, erfarenheter och färdigheter har. Mångfald är en naturlig och värdefull del av vår verksamhet. Vi samverkar med fackliga organisationer i såväl medarbetarfrågor som ekonomi- och organisationsfrågor. Lunds Kommun tillämpar rökfri arbetstid.Förskollärare till Stinsens förskola

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare som vill arbeta heltid. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och dokumentera undervisningen i enlighet med förskolans läroplan, samt utföra i yrket övrigt förekommande arbetsuppgifter. Vi arbetar bland annat med Babblarna, Före Bornholmsmodellen, Grön Flagg och utepedagogik. Vi stödjer och uppmuntrar barnens egna initiativ till lek och lärande. Vi arbetar med digitala verktyg för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller tar din examen till förskollärare i januari 2019.

Du skall anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad och har en förmåga att entusiasmera och sprida arbetsglädje. Du ska vara ansvarstagande samt ha god samarbetsförmåga. Du skall trivas med att arbeta både i team och självständigt. Du skall vara väl förtrogen med vår läroplan och andra styrdokument och ha förmåga att leda och driva dessa i praktiken. Du har utvecklat tankar kring undervisning i förskolan och tycker det är intressant med dokumentation i olika former och vill vara med och driva utvecklingsprojekt i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för arbete med uteverksamhet och med verktyget Unikum..

Vid tillsättningen kommer vi lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten omfattas av registerkontroll. Du som sökande måste uppvisa utdrag från polisens belastningsregister innan anställning sker.

Individuell lönesättning tillämpas.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Referensnummer

S 39/18
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Reimer Santana
Title: Rektor tillika förskolechef
Telefon: 046-3592408

Stinsens förskola, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista