Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Håstad skola, som är Lunds äldsta F-3 skola, ligger 1 mil norr om Lund i en mysig bymiljö. Skolan är en liten skola med 52 elever och alla går på fritidshemmet.

Familjärt och nära är några ord som dyker upp när man ska försöka beskriva Håstad skola. Här är varje person någon. Vi ser varandra, vi samarbetar och utvecklas tillsammans.

Vi har ett nära samarbete med skolor i vårt utbildningsområde.

Fritidspedagog till Håstad Skola

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog på Håstad skola arbetar du i ett team med lärare och annan personal på skolan och fritidshemmet. Du är delaktig i att utveckla det pedagogiska arbetet samt skapandet av de bästa förutsättningarna för elevernas lärande. Du arbetar för att skapa en meningsfull fritid för eleverna.

Tillsammans med arbetslaget planerar, genomför och dokumenterar det pedagogiska arbetet utifrån det centrala innehållet och kapitel 1 och 2 i läroplanen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare i fritidshem eller annan jämförbar utbildning.

Har du ytterligare pedagogisk inriktning tex utomhuspedagogik, idrott och estetiska ämnen ser vi det som meriterande. Handledarutbildning för VFU-handledare ser vi även som ett plus.

Du som söker har en god samarbetsförmåga och ett lågaffektivt bemötande i ditt arbete. Du har god vana att arbeta med både dator och iPad. Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Referensnummer

BSF 443/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Enikö Bernát
Title: tf Rektor på Vallkärra och Håstad skola

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista