Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vilka är vi?
I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som stödassistent blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen hos Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.
Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.
I Lunds kommun ligger vi i framkant med att arbeta utifrån individens behov i centrum (IBIC). IBIC är en nationell modell med fokus på brukarens individuella behov som beskrivs genom systematisk dokumentation och följs upp regelbundet.

Stödassistent till nystartat serviceboende på Neversvägen 23

Arbetsuppgifter

Neversvägen 23 på södra Brunnshög är ett nystartat serviceboende.
Enheten riktar sig till vuxna personer med kognitiva funktionsnedsättningar, personkrets 1.

Du arbetar och är en del i en engagerad och varm arbetsgrupp med kompetenta och duktiga medarbetare. Tillsammans planerar ni, utför och följer upp stödet med fokus på brukarens individuella behov och önskemål.

Dina arbetsuppgifter består i att ge de boende individuellt stöd i deras vardag genom att arbeta tydliggörande, erbjuda en förutsägbarhet och skapa en struktur tillsammans för att nå individuellt satta mål.

I tjänsten ingår det också att samverka med olika aktörer samt arbeta systematiskt med verksamhetens utveckling, arbeta med olika typer av ansvarsområden och specialuppdrag.

Det ingår även dokumentation och administrativa arbetsuppgifter i tjänsten.

Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer


Vi behöver dig som med humor och glädje är ansvarstagande, initiativrik och flexibel. Du har förmågan att arbeta långsiktigt och fira framgångar tillsammans med dina kollegor. Du är lyhörd för de boendes individuella behov, önskemål och resurser.

Omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning, barn och ungdomsprogrammet, fritidsledar-, socialpedagog eller annan lämplig utbildning.

Erfarenhet av personer med autism och/eller personer med psykisk funktionsnedsättning och/eller erfarenhet av personer med psykisk sjukdomsproblematik

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-11-25

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-13

Referensnummer

VoO 303/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Hanna Borsing
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 51 74

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Boende och Habilitering Bemanningsenheten, Vård-och omsorg

Tillbaka till lista