Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Katedralskolan grundlades 1085 och är Skandinaviens äldsta skola. Vi finns mitt i centrum av det dynamiska Lund och erbjuder sex olika universitetsförberedande utbildningar: Spetsutbildningarna Historieprogrammet respektive Lingua; det internationella programmet IB Diploma Programme samt Ekonomiprogrammet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans mål är att erbjuda en trygg och studiemotiverande miljö för alla elever, där de kan utvecklas till sin fulla potential och få den utmaning samt den hjälp och det stöd de behöver.
Vår personal arbetar gemensamt med att alla elever, förutom goda ämneskunskaper skall utveckla en rad olika kompetenser under sin tid på skolan. Katedralskolans vision har konkretiserats i sju elevkompetenser – ansvarstagande, kommunikativ, kunnig, djärv, tänkande, balanserad och vidsynt.
Läs mer om Katedralskolan på vår hemsida:

www.lund.se/katedralskolan
Urvalsarbetet kommer att påbörjas före sista ansökningsdag.


Skolsköterska

Arbetsuppgifter

Sedvanliga skolsköterskeuppgifter vid gymnasieskola. I skolsköterskans dagliga arbete ingår hälsoundersökningar med hälsosamtal, vaccinationer, öppen mottagning, hälsoundersökning samt samverkan med övriga professioner inom elevhälsan. Som skolsköterska deltar du också i kvalitetssäkring och utveckling på skolan. Ditt fokus är att stödja eleverna i deras utveckling och strävan att nå sina mål, samt att ge råd och vägledning till personalen i frågor som rör elevernas hälsa, både generellt och i enskilda fall.

Kvalifikationer

Som skolsköterska är du en del av vårt elevhälsoteam och tillsammans med detta och skolans övriga personal arbetar du för elevernas utveckling, lärande och hälsa. Du bör ha god förmåga att strukturera och dokumentera ditt arbete, och också tycka det är stimulerande att vara med och organisera skolans främjande och förebyggande elevhälsoarbete.

För att trivas hos oss bör du vara självständig, lösningsfokuserad och bra på att kommunicera med såväl elever, skolans personal som vårdnadshavare. Du tycker om att arbeta i team och att vara en del av hela skolans personalgrupp.

Du är legitimerad sjuksköterska. Specialistutbildning eller jämförbar erfarenhet är meriterande. Du ska ha arbetat med ungdomar i tonåren, på skola, ungdomsmottagning eller i liknande verksamhet.

Stor vikt fästes vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-18

Referensnummer

19-104
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Ingalill Fritzon
Title: Rektor
Telefon: 046-359 76 15 vx 046-359 50 00

Facklig(a) företrädare

Namn: Facklig företrädare via kommunens växel.
Telefon: 046-359 50 00

Katedralskolan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista