Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Uggleskolan ligger i Södra Sandby, i den del som är beläget närmast Lund, varifrån man lätt kan ta sig med cykel, buss eller bil. Skolan arbetar aktivt för en bättre miljö och hälsa bland annat genom utmärkelsen Skola för hållbar utveckling. Alla anställda har rätt till friskvårdsbidrag och våra hälsoinspiratörer arrangerar regelbundet aktiviteter för all personal.

Grundlärare åk 2 Uggleskolan, vikariat

Arbetsuppgifter

Vårt viktigaste gemensamma mål på Uggleskolan är elevernas kunskapsutveckling, från förskoleklass upp till åk 6. Skolans pedagoger ansvarar tillsammans för elevernas samlade skoldag. För att uppnå våra mål lägger vi stor vikt vid kontinuerligt internt kvalitetsarbete, där lärande bedömning och elevernas kunskapsutveckling är i fokus.

Uggleskolan har ett specialpedagogteam som stödjer utvecklingsarbetet genom handledning och utbildning. Skolans elevhälsoteam verkar i samarbete med skolans likabehandlingsgrupp. Vi arbetar för att utveckla vårt arbete med elevernas lärmiljöer samt hållbar utveckling.

Vårt fritidshem erbjuder eleverna en meningsfull fritid genom att ta utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter. Vi utmanar också eleverna genom att visa på och inspirera till nya upptäckter.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med ämnesbehörigheter för att undervisa i åk 2. Har du erfarenhet från lågstadium och vana vid NPF är det meriterande.

Som person är du flexibel, har lätt för att samarbeta och har pedagogisk skicklighet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-10-01
Sista datum: 2019-12-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-18

Referensnummer

BSF 311/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Heléne Henning
Title: Rektor
Telefon: 046-359 77 39

Facklig(a) företrädare

Namn: Åsa Langréus
Title: Lärarförbundet
Telefon: 0463596652

Uggleskolan 4-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista