Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 350 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region. Förvaltningens verksamhet är därmed en viktig grund i ett gott samhälle där människor mår bra till både kropp och själ.

Idrottsplatsvaktmästare med fokus på Ishall

Arbetsuppgifter

Som medarbetare på våra idrottsplatser och anläggningar arbetar du med att se till att våra grönytor och lokaler är i sådant skick att Lundaborna upplever att de har hög kvalité och att föreningarna har bästa möjliga förutsättningar att utöva sin idrott.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst vara i Lunds kommuns ishall med isvård men också iordningställa ishallen inför träningar, matcher och övriga arrangemang samt daglig kontakt med föreningar.

Övriga arbetsuppgifter som förekommer:
ge god service till de föreningar som använder våra anläggningar
iordningställa övriga hallar och planer inför träningar, matcher och övriga arrangemang
sköta om våra anläggningar, t.ex. krita fotbollsplaner, klippa gräs mm
- arbeta med att våra anläggningar hålls rena och upplevs som trygga för våra besökare

Kvalifikationer

Du har gymnasieutbildning och det är meriterande om du har god vana av serviceinriktat arbete.

B-körkort är ett krav för att vi ska kunna anställa dig, har du också BE-körkort är det en merit.

Du bör ha vana av att hantera arbetsmaskiner, exempelvis ismaskin, traktor och gräsklippare och gärna även erfarenhet av is- och grönyteskötsel.

Du har grundläggande IT-kunskaper och datorvana.

Vi värdesätter en positiv och engagerad inställning och vill gärna att du med ett stort intresse, för arbetsuppgifterna och föreningsliv, söker tjänsten.

Du har en utpräglad ansvars- och servicekänsla samt förmåga att på ett flexibelt sätt möta nya människor och nya situationer i det dagliga arbetet. Vi kommer att lägga stor vikt vid att du är lyhörd, har ett gott bemötande och är duktig på att hantera kontakter med allmänhet, föreningar och arbetskamrater.

Du kommer ofta ställas inför nya praktiska utmaningar och behöver därför vara en problemlösare.

Arbetet är ibland fysiskt krävande och vi kommer därför eventuellt be dig genomgå en hälsoundersökning vid vår företagshälsovård om du blir aktuell för tjänsten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-20

Referensnummer

KF 190927
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Rickard Persson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3599275

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Title: Kommunal
Namn: Vision
Title: Vision

Idrottshallen, Kultur- och fritidsförvaltningen

Tillbaka till lista