Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi på Tunaskolan är stolta över vår skola. Tack vare att vi är en stor skola ger det oss förutsättningar till en organisation med flexibilitet. På samma gång skapar arbetslagsorganisationen det lilla och trygga. Närheten till eleverna i arbetslaget och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Fritidspedagog, Tunaskolan

Arbetsuppgifter

I rollen som fritidspedagog kommer du att ingå i arbetslag där fritidspersonal och lärare arbetar med sina olika kompetenser för att tillgodose barnens behov.

På förmiddagen arbetar du mot klass och leder pedagogisk verksamhet i grupp. På eftermiddagen arbetar du för att ge barnen en bra fritidsverksamhet.

Som fritidspedagog på Tunaskolan har du uppdrag som socialmentor, vilket innebär att du arbetar med elevens sociala utveckling i allmänhet och med trygghet och arbetsro i synnerhet. I ditt uppdrag kan du komma att arbeta närmare enskild elev men i huvudsak arbetar du på gruppnivå.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill väcka nyfikenhet hos eleven och som tror på elevens egen förmåga. Du är motiverad till samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet och där utöver detta, ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet. Vidare söker vi dig med ambitionen att förbättra och utveckla verksamheten genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete med stöd av läroplanens ambitioner och centrala innehåll.

Vi förutsätter att du:
• är utbildad fritidspedagog
• är intresserad av att utveckla verksamheten på fritidshemmet
• kan ta ansvar och är villig att dela med dig av idéer och erfarenheter
• kan skapa förutsättningar för barnens lärande och trivsel
• har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill
• ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola

Vi hoppas att du är intresserad av att anta utmaningen, välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-24

Referensnummer

BSF 260/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ana Maria Friede
Title: rektor
Telefon: ana-maria.rodriguesfriede@lund.se

Namn: Gunilla Sjöstedt-Sjöberg
Title: biträdande rektor
Telefon: 046-359 79 17

Facklig(a) företrädare

Namn: Janet Ericsson
Title: Lärarförbundet
Namn: Staffan Släger
Title: LR

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista