Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Byskolan F-6 och Österskolan F-3 är belägna i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Byskolan har ungefär 330 elever och Österskolan cirka 90 elever.

Alla vuxna på skolan tar gemensamt ansvar för skolans elever. Vi strävar efter kontinuitet och trygghet för eleverna genom att de möter samma vuxna i sitt arbetslag under hela dagen; i förskoleklass, i skolan och på fritidshemmet.

Besök gärna våra hemsidor
www.lund.se/osterskolan
www.lund.se/byskolan.
Vi finns även på Facebook

Timvikarier inom skola och fritidshem till Byskolan och Österskolan

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att vid ledighet och sjukfrånvaro täcka upp för ordinarie personal.
I många fall lämnas besked om arbete med kort varsel. Du täcker upp allt från enstaka timmar till hela dagar eller en längre period. Som vikarie ska du ha ett aktivt ansvar för att tillsammans med dina kollegor arbeta med att ge våra elever en trygg miljö.

Att arbeta som timvikarie är flexibelt och du planerar själv dina arbetstider genom att du lägger in din tillgänglighet i din digitala kalender. Detta hanterar du enkelt via mobilen eller på webben.

Du kommer att arbeta både på Byskolan och på Österskolan med möjlighet för jobb även på övriga skolor i Södra Sandby.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är glad och har ett positivt förhållningssätt. Du är flexibel som person och har lätt för att samarbeta.

Vi ser gärna att du som söker är student och läser till fritidspedagog, förskollärare eller lärare. Du tycker om att arbeta med barn och har goda pedagogiska kunskaper.

Någon form av pedagogisk utbildning är meriterande.

Antal tjänster

10

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-19

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-02

Referensnummer

BSF 289/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Biljana Matic
Title: Chefsstöd/Skolsekreterare
Telefon: 046-359 77 40

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista