Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Genarp, samhället som har allt, nästan! Ett område som expanderar och är fullt av möjligheter. Vi söker dig som vill arbeta i ett växande område och pröva något nytt mitt i natursköna Genarp.

På Genarps skola arbetar vi tillsammans och nära eleverna med att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi arbetar för nära och goda relationer mellan oss alla på skolan. I varje klassrum finns smartboard, projektor och alla elever har egen I-pad.

Musiklärare till Genarps skola 4-9, 65-100%

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling. Du kommer att ansvara för musikundervisningen i årskurserna 4-9. I tjänsten ingår mentorskap och elevens val som du ansvarar för tillsammans med andra lärare. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleverna känner nyfikenhet och lust att lära. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna och är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i musik. Erfarenhet av musikundervisning i klasser är meriterande. Sökande med erfarenhet från musikbranscher kan också bli aktuella för visstidsanställning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tjänsten kan kombineras med andra ämnen utifrån den sökandes erfarenhet eller utbildning. Behörighet i svA, sv eller engelska är meriterande. Även andra ämnen är av intresse.

Övriga kvalifikationer för tjänsten. Vi söker dig som:
- kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare
- kan skapa goda lärmiljöer som möter elevers och gruppers olika behov
- är tydlig och strukturerad ledare i klassrummet
- kan använda dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete och i undervisningen
- har god förmåga att dokumentera lärandet

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: 2019-01-21

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-18

Referensnummer

GE181228
Ange löneanspråk i ansökan. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046-359 72 84

Namn: Pia Gustafsson
Title: bitr. rektor
Telefon: 046-359 95 14

Facklig(a) företrädare

Namn: Ulf Mattsson
Title: LR

Genarps skola 4-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista