Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Inbäddad i grönska ligger Gunnesboskolan i nordvästra delen av Lunds kommun. Antal elever uppgår till ca 450 i ålder 6 - 16 år varav F-6 har ca 340 elever. Vi arbetar i åldershomogena klasser med integrerat fritidshem i F-3.

Nu söker vi en fritidspedagog/lärare i fritidshem till vårt härliga team! Varmt välkommen med din ansökan!

Fritidspedagog/lärare i fritidshem

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog på Gunnsboskolan arbetar du nära dina kollegor på skolan och fritids. Du deltar i och bidrar till utvecklingen av det pedagogiska arbetet samt skapar de bästa förutsättningarna för elevernas lärande och en meningsfull fritid.

Tillsammans med arbetslaget ska du planera, genomföra och dokumentera det pedagogiska arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog/lärare i fritidshem och är väl förankrad i läroplanen och styrdokumentet.

Du som söker är engagerad i ditt arbete och har stor ansvarskänsla. Du ser det kollegiala samarbetet som en framgångsfaktor och har förmåga att vara tydlig i ditt pedagogiska ledarskap. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift för att synliggöra verksamheten på ett professionellt sätt till elever, vårdnadshavare och kollegor och är intresserad av att arbeta med IKT som ett naturligt verktyg.

För att trivas hos oss behöver du ha ett positivt förhållningssätt där du ser möjligheter framför hinder. Ha förmåga att se alla elevers olika behov och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Samt tycka om rörelse och utomhusvistelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-18

Referensnummer

BSF 402/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Gunnesboskolan F-6 arbetar med portfoliometodiken i skolans alla årskurserna. En av skolans viktigaste uppgifter är att skapa en miljö där eleverna finner lust att lära. Den psykosociala miljön bestäms i stor utsträckning av det förhållningssätt som finns mellan elever/elever och elever/ personal. I Lunds Kommun arbetar vi systematiskt och målmedvetet med BFL - bedömning för lärande. Under hösten har vi påbörjat arbetet med att NPF-säkra skolan så har du erfarenhet av detta så är det meriterande. Fritidshem F-3 hyser idag ca 180 barn på fem avdelningar och är integrerat i Gunnesboskolans lokaler. Fritidshemmet strävar efter att: •främja barnens spontanitet •stimulera till nyfikenhet och kreativitet •ha kontinuitet och trygghet i verksamheten •utveckla barnens sociala relationer •stärka barnens självkänsla och självständighet •möta varje barn på dess nivå med värme, respekt och omtanke. I den här rekryteringen kommer vi löpande urval och kommer därför att kalla till intervjuer innan annonserigstiden gått ut.

Kontaktperson(er)

Namn: Linda Mårtensson
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-3597456

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista