Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Nu söker vi nya medarbetare till flera av våra arbetslag för att möta en ökande marknad. Välkommen med din ansökan!Fordons- och maskinmekaniker

Arbetsuppgifter

Service, felsökning med dator, typ Autocom, erfarenhet av fordonselektronik och övriga reparationer samt däckbyten på våra fordon och maskiner. Hämtning, reparation och återlämning av kommunens tjänstecyklar. Förrådstjänst och vinterberedskap kan förekomma.

Kvalifikationer

Fordonsteknisk utbildning med flerårig erfarenhet inom yrket. Lägst körkortsbehörighet B och truckkort (motvikt) är ett absolut krav. Som person ska du vara noggrann, social och positiv till att anta nya utmaningar. Goda IT-kunskaper är ett krav. Mycket goda kunskaper i svenska både i tal och skrift.

Tillsvidareanställning. Tillträde snarast efter överenskommelse.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-16

Referensnummer

SF 18-43
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Bengt Bergqvist
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 52 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Telefon: 046-359 98 71

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista