Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Sjuksköterska till Korttidsenheten

Arbetsuppgifter

Vill du bli en av oss och arbeta med trevliga kollegor samt ge en god och säker vård där patienterna känner sig sedda, trygga och blir väl bemötta? Då är det på Höjeågården du ska arbeta!

Höjeågården ligger vackert beläget i det anrika St Lars området i södra Lund. Det finns goda buss / tågförbindelser till Höjeågården från orter i närområdet. I huset arbetar vi med både korttidsvård och växelvård.

Vi erbjuder dig:
Ett självständigt, ansvarsfullt och spännande arbete.
Ett tillfälle att bredda din kunskap.
En möjlighet att påverka och utveckla ditt arbete.
På Höjeågården finns en behjälplig koordinerande sjuksköterska som möjliggör att du kan lägga full fokus på de patienter du ansvarar för.

Som sjuksköterska samordnar och planerar du de samlade hälso- och sjukvårdsinsatserna för patienterna. Du medverkar vid individuella vårdplaneringar, i utvecklingsarbete samt andra förekommande möten. En viktig roll är samarbetet med undersköterskorna på enheten. Ofta har du daglig kontakt med övrig hälso- och sjukvård både internt och externt. Vi dokumenterar i Procapita.

Utveckling av välfärdsteknologi/ digitalisering av hjälpmedel inom vård och omsorg är högt prioriterat hos oss. Om du är intresserad av att jobba med utveckling och implementering inom området och bidra till framtidens sjukvård, så har du all möjlighet att göra det hos oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett särskilt intresse av att arbeta med äldre. Specialistutbildning inom demens, vård av äldre samt erfarenhet ifrån kommunal äldreomsorg är meriterande. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och känner dig trygg med att handleda och delegera omvårdnadspersonal.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer kommer att ske löpande. Välkommen med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-24

Referensnummer

VoO 42/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Gunilla Sandberg
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 68 53

Facklig(a) företrädare

Namn: Vårdförbundet
Telefon: 0771-420 420

Höjeågården, Vård-och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista