Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Bemanningsadministratör

Arbetsuppgifter

Barn- och skolförvaltningen kommer from 1 januari 2019 gå in i en ny organisation där HR- och kommunikationsavdelningen har en utvecklande, lärande och spännande resa framför sig. Nu ges du möjlighet att få vara med och bidra på denna resa där målet är skapa attraktiva arbetsplatser som levererar likvärdig utbildning och undervisning med jämn och hög kvalité för våra barn och elever. Då vi har skapat nya spännande tjänster så söker vi fler medarbetare till vårt team både i det operativa och strategiska arbetet.

HR- och kommunikationsavdelningens uppdrag är att med god kvalitet och professionellt bemötande driva och vidareutveckla frågorna inom HR och kommunikation i förvaltningen. En viktig del i vårt uppdrag är att stärka Lunds kommuns ställning som en attraktiv arbetsgivare, för såväl nuvarande som framtida medarbetare. Vår ambition är att skapa en stimulerande och hållbar arbetsmiljö som präglas av arbetsglädje och engagemang. Detta för att våra medarbetare är viktiga för att våra barn och elever ska ges de bästa förutsättningarna samt en hög och jämn kvalité på utbildningen. Avdelningen har också en viktig roll att stärka Ett Lund och vi har inom fler områden samverkan med andra förvaltningar och kommunkontoret.

Avdelningen kommer påbörja en resa där målet är att möta organisationens och chefernas utmaningar samt att förändra arbetsmetodiken från reaktivt stöd och service till proaktiv utveckling och stöd som präglas av hög kvalité.

Nu undrar vi om du vill vara med på den fortsatta resan tillsammans med ett härligt team?

Vikarieproffsen är en verksamhet i Lunds kommun som förser förskolorna i med vikarier. Avsikten är att avlasta förskolorna vid de kortare vikariaten och ge utrymme till förskolorna att själva rekrytera till de längre vikariaten.
och rutiner. I tjänsten som bemanningsadministratör arbetar du med att boka vikarier inom förskolan. Du ansvarar för att enheterna finner det lätt att komma i kontakt med vikarieanskaffningen och kan få hjälp med sitt ärende. Under 2019 kommer ett stort förändringsarbete att påbörjas och en del är att digitalisera processen kring vikarieanskaffningen så att den blir enkel för så väl verksamhetens som för förvaltningens vikarier. Du kommer även stödja vikarieproffsens chef i rekrytering och administration samt stödja verksamhetens chefer och medarbetare i IT-verktyget som kommer att införas.

Kvalifikationer

Du har eftergymnasial utbildning med inriktning inom PA, administration eller inom förskola och skola. Du behöver ha en god kunskap om hur bemanning fungerar samt hur verksamheterna fungerar. Det är meriterande att du har utbildning i samt erfarenhet av arbete med IT-verktyget Time Care samt Winlas. Du behöver också kunskap om arbetsrätt och kollektivavtal som reglerar förskola och skola.

Du är en person som drivs av att ge mycket god service och förstår värdet av detta. Du har förmågan att se verksamheten ur ett helhetsperspektiv, är noggrann, ansvarstagande och klarar av att hantera snabba omväxlande situationer. Din kommunikativa förmåga är god och du har lätt för att uttrycka dig i svenska språket i tal och skrift. Arbetet kräver att du kan prioritera och hantera många arbetsuppgifter parallellt samtidigt som deadlines är en viktig del av vår vardag.

Vi behöver dig som vill arbeta utifrån vår vision och verksamhetsidé, alltid med engagemang för medborgarens situation, och som har modet att prova nya sätt och ser lösningar istället för problem. Vi söker dig som har integritet, vill vara delaktig i verksamhetens utveckling och är en god kollega. Vi gillar kreativitet, nytänkande, engagemang och utmaningar

Du är ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-13

Referensnummer

355/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Charlotte Svensson
Title: HR chef
Telefon: 046-359 61 49

Namn: Camilla Stellgren
Title: HR-konsult
Telefon: 046-359 35 55

Skolkontoret, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista