Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Gunnesboskolan 7-9 är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun. Elevantalet uppgår till ca 200 elever i årskurs 7-9. Vi arbetar med ett s k en-till-en-koncept i åk 6-9, dvs en iPad per elev. Vi utvecklar elevaktiva arbetssätt och arbetsformer och verkar efter honnörsorden Lust att lära, Lära@lära och Livslångt lärande.

Bibliotek, inklusive informations- och kommunikationsteknik, spelar stor roll och är väl utbyggt. År 2000 blev vi "Årets skolbibliotek" och under läsåren 2013/14, 2014/15 och 2015/16 fick vi utmärkelsen "Ett skolbibliotek i världsklass", tre år i rad.

Sedan länge bedrivs på skolan ett omfattande utvecklingsarbete med en gemensam portfoliometodik enligt modellen "learning-to-learn, ett arbete vi nu utvecklar inom det kommungemensamma projektet BFL - Bedömning för lärande.

Lärare svenska, engelska årskurs 7-9

Arbetsuppgifter

Vi söker en lärare med kompetens att undervisa i svenska, engelska och tyska, gärna i kombination med svenska A. Arbetsuppgifterna består av att undervisa i respektive ämnen i grundskolans senare år samt att inom yrket utföra i övrigt förekommande uppgifter. Den som anställes för tjänsten kommer att ingå i ett arbetslag där det även ingår mentorskap i årskurs 7.

Kvalifikationer

Behörig och legitimerad grundskollärare år 4-9 Svenska, engelska och tyska, gärna med erfarenhet både från de senare (7-9) och de tidiga skolåren (4-6).

Vi förutsätter att den sökande har hög kompetens vad gäller pedagogiskt ledarskap, gott bemötande mot elever, vårdnadshavare och kollegor samt har ett salutogent förhållningssätt till elever och lärande.
Vi ser gärna att den sökande är väl förtrogen med digitala verktyg och har hög kompetens och stort intresse för att utveckla en IKT-relaterad undervisning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-03-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-21

Referensnummer

346/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se https://lund.se/gunnesboskolan https://sites.google.com/skola.lund.se/gunnesboskolan-7-9/startsida

Kontaktperson(er)

Namn: Pernilla Vesterlund
Title: rektor Gunnesboskolan 7-9
Telefon: 046-359 43 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Maria Kamsäter
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 79 62

Gunnesboskolan 7-9, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista