Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Killebäckskolan är belägen i natursköna Södra Sandby, strax öster om Lund. Hit kan du lätt ta dig med cykel, buss eller bil. Skolan är uppdelad i två skolenheter: en för årskurs 4–6 med drygt 100 elever, och en enhet för årskurs 7–9 med ca 330 elever. Medarbetarna på Killebäckskolan är organiserade i årskursvisa arbetslag och kännetecknas som nyfikna, kreativa och engagerade med god elevkontakt. Det är högt i tak, god sammanhållning och ett bra samarbetsklimat på skolan. Skolan totalrenoverades 2010 och är en välutrustad skola med fina och ändamålsenliga lokaler.

Grundskollärare Sv och SvA, åk 4-9

Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår de sedvanliga lärararbetsuppgifterna och mentorskap. I arbetslaget finns kollegor som gärna vill ha samarbete mellan kollegor.
Vi är måna om att ständigt utveckla vår verksamhet och skolutveckling ingår som naturlig del enligt Lgr11 och skollagen.

Tjänstens omfattning är på 80 %.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som:
• har legitimation för att undervisa i svenska på mellanstadiet.
• har god förmåga att utveckla goda relationer till elever och vuxna
• är flexibel och tycker om att utvecklas
• har goda IKT-kunskaper och erfarenhet av arbete med digitala hjälpmedel
• trivs med att samarbeta
• är noggrann och planerar effektivt
• har god vana att dokumentera och uttrycka dig i tal och skrift

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-07
Sista datum: 2020-06-17

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-18

Referensnummer

BSF 240/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ulf Skelander
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046-359 77 24

Facklig(a) företrädare

Namn: Christoffer Holmgren
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-35 77 11
Namn: Sofia Hedén
Title: Lärarnas Riksförbund

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista