Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?





Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

Intervjuer sker löpande under ansökningsperioden.

Skolvärd/Fältassistent

Arbetsuppgifter

Vi på Gymnasieskolan Vipan söker dig som skulle vilja jobba som skolvärd/fältassistent hos oss. Du arbetar med ungdomarna på ytor där programmen blandas och på ställen där de är på raster och luncher. Ditt uppdrag kommer utformas ihop med biträdande rektor och du kommer samarbeta och samverka med skolans alla yrkeskategorier och elevgrupper.

Kvalifikationer

Du har erfarenhet och kompetens att arbeta med ungdomar. Du är van att skapa goda relationer och har en god kommunikativ förmåga. Du har gärna någon utbildning inom beteendevetenskap eller ungdomsarbete. Du är intresserad av människor, samarbete och att möta elever med olika typer av behov samt har en tro på att alla elever har en möjlighet att lyckas. Du är flexibel, trygg och lugn och van att ta eget ansvar och egna initiativ. Erfarenhet av liknande uppdrag är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-02-25
Sista datum: 2019-12-31

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-13

Referensnummer

19-007
Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Gabriella Ternelius Svensson
Title: Bitr rektor

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter
Title: Hänvisning genom kommunens växel.
Telefon: 046-359 50 00

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista