Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar vi tillsammans och nära eleverna med att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi arbetar för nära och goda relationer mellan oss alla på skolan.

Studiehandledare arabiska 75 %, Genarps skola

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som behärskar både arabiska och svenska, och kan stötta våra två-språkiga elever i undervisningen.

Som studiehandledare arbetar du dels i vår språkverkstad dels i den ordinarie undervisningen i klassen och på raster tillsammans med lärare på skolan. Ditt uppdrag är att vara språkstödjare och språklig och kulturell brygga för elever och medarbetare. Lärarna ansvarar för undervisningens upplägg och innehåll och ditt uppdrag är att stödja elevernas förståelse och utveckling i de olika ämnena.

Du utgör också ett socialt och kommunikativt stöd under skoldagen. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna.

Tjänstens omfattning är på 75 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar arabiska och svenska i tal och skrift. Lärarexamen och erfarenhet av arbete i skolan med studiehandledning är meriterande.

Du som söker kan bygga goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du är tydlig och strukturerad och har lätt för att samarbeta. Vidare tror vi att du är flexibel och ansvarsfull som person. För att lyckas i rollen behöver du kunna använda tekniska hjälpmedel så som dator i ditt dagliga arbete.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Referensnummer

BSF 462/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 84

Namn: Pia Gustafsson
Title: Bitr.rektor
Telefon: 0463599514

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista