Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Stödassistent

Arbetsuppgifter

Vi söker stödassistenter till Valdemars väg 193 och Landgillevägen 23 som är gruppboende för personer med funktionsnedsättning. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som stödassistent ingår du i ett team som gemensamt ansvarar för att ge personer med funktionshinder stöd, service och omvårdnad. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, fritids- och kulturaktiviteter, så att de kan vara så självständiga som möjligt och leva det liv de önskar. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid städning, matlagning, personlig hygien och läkemedelshantering. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar samt medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.
Gärna ha erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
Körkort är ett krav.

• Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift
• Datorvana
• Strukturerad
• Skapa goda relationer
• Vara flexibel

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-04

Referensnummer

VoO 10/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Olga Pushkareva
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 3562

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Landgillevägen 23, BOH, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista