Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vallkärra skola ligger i utkanten av Lund i en mysig bymiljö. Skolan är en gammal 120 årig F-6 skola med charmiga lokaler. Familjärt och nära är några av orden som dyker upp när man ska försöka beskriva Vallkärra skola. Här är varje person någon. Vi ser varandra, vi samarbetar och utvecklas, tillsammans.

Förskollärare till förskoleklass på Vallkärra skola

Arbetsuppgifter

Som förskollärare hos oss arbetar du i team tillsammans med lärare, fritidspedagog och övrig personal för elever i åk F-6. Uppdraget är att utifrån eleverna/barnens behov, gruppers förutsättningar och styrdokument, planera, organisera och genomföra tillhörande arbetsuppgifter i förskoleklass.

I arbetet ingår samarbete med elevhälsa och vårdnadshavare. Du är delaktig i skolans systematiska kvalitetsarbete och i den pedagogiska utvecklingen. Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övrig personal på skolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och har examen/legitimation som förskollärare.

För att lyckas i din roll hos oss tror vi att du har goda ledaregenskaper. Du är noggrann, flexibel och lyhörd för kollegorna- och elevernas behov. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, dokumentera och använda digitala verktyg. Vi vill att du är en nyfiken person som söker utmaningar. Du är en lugn, positiv, stresstålig och ansvarstagande person.

Som person vill vi att:
Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att tillsammans arbeta mot uppsatta mål.
Du möter alla elever/barn utifrån deras individuella förutsättningar.
Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa eventuella konflikter.
Du ser tydliggörande pedagogik och ett lågaffektivt bemötande som en självklarhet i arbetet.

Erfarenhet från språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt ser vi som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid din personlighet, vi värdesätter att du ständigt vill utveckla dina arbetsuppgifter, såväl i arbetslaget och som person.
Du bidrar med en positiv attityd - vi är varandras arbetsmiljö.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-15

Referensnummer

BSF 442/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Enikö Bernát
Title: tf Rektor på Vallkärra och Håstad skola

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista