Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.Anläggare

Arbetsuppgifter

Markentreprenad behöver utöka verksamheten med nya medarbetare. Dels står vi inför många nya utmaningar med stora ombyggnadsprojekt, dels har vi pensionsavgångar.
Nu söker vi därför personal för att arbeta med förekommande anläggningsarbeten som fjärrvärme, fiber, stensättning, asfaltering och rörläggning.

Kvalifikationer

Bygg- och anläggningslinjen på gymnasienivå eller likvärdig erfarenhet.
Körkort lägst behörighet B krävs.
40 tim/arbetsvecka samt i förekommande fall beredskap.
Grundläggande kunskaper i svenska i tal och skrift.

Provanställning 6 månader.

Urval och intervjuer pågår under hela rekryteringsprocessen, skicka därför in din ansökan så snart du kan.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-28

Referensnummer

SF 18-50
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Glen Karsberg
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 94 58

Namn: Fabian Jönsson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 94 55

Namn: Fredrik Petersson
Title: Enhetschef VA
Telefon: 046-359 58 52

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunal
Telefon: 046-359 94 62

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista