Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Gunnesboskolan 7-9 är en grundskola i nordvästra delen av Lunds kommun dit det finns goda kommunikationer, både med tåg och buss. Elevantalet uppgår till ca 225 elever i årskurs 7-9. Inom ett år kommer skolan att slås ihop med Gunnesboskolan F-6 och bilda en F-9 skola med ca 600 elever.

Skolsekreterare, Gunnesboskolan

Arbetsuppgifter

Som skolsekreterare på Gunnesboskolan kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara ekonomi- och personaladministration, fakturahantering och digital diarieföring. Andra skoladministrativa arbetsuppgifter som t ex elevadministration, vikarieanskaffning och skriva protokoll förekommer också.

Du är en nyckelperson i skolans verksamhet och samarbetar både med interna och externa aktörer. Du tar emot skolans besökare och ger service till rektorer, personal och vårdnadshavare.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har högskoleutbildning. Goda kunskaper inom ekonomi- och personaladministration är ett krav. Du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna inom offentlig förvaltning. Dina IT-kunskaper är goda och du är van vid att arbeta med datorn som arbetsredskap i olika program och system. Vi arbetar bland annat med Raindance, Skola24, Tieto Education, Personec P och i diarieföringssystemet W3D3 så kunskap i dessa är centrala.

Som person är du flexibel och trivs med varierande arbetsuppgifter och högt arbetstempo.

Du har lätt för att skapa och bibehålla goda relationer på arbetsplatsen och du har en mycket god samarbetsförmåga. Arbetet kräver att du kan leda, strukturera och organisera ditt arbete självständigt samt prioritera bland dina arbetsuppgifter om det behövs. Du har vana av att hålla igång flera ärenden/processer samtidigt och kan växla mellan dessa innan var och en av dem är slutförd. Din kommunikativa förmåga är mycket god och du uttrycker dig väl i både tal och skrift.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-17

Referensnummer

BSF 440/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Pernilla Vesterlund
Title: Rektor
Telefon: 046-359 43 48

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter nås via kommunens växel
Title: Kommunal
Telefon: 046-359 50 00

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista