Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Klostergårdsskolan är en F-6 skola med ca 300 elever. Skolan ligger naturskönt med närhet till både stad och stora grönområden. På Klostergårdsskolan arbetar vi aktivt för alla elevers rätt till trygghet och studiero, samt alla människors lika värde. Värdegrundsarbetet sker överallt och hela tiden. Personalens hälsa och trivsel är också viktig för oss och därför
erbjuder vi friskvårdsbidrag till alla medarbetare, samt för en levande diskussion om arbetsmiljön i olika forum på skolan.

Lokalvårdare till Klostergårdskolan

Arbetsuppgifter

Till Klostergårdsskolan söker vi nu en lokalvårdare. Som lokalvårdare hos oss kommer du att sköta den dagliga lokalvården i skolans alla lokaler.

Du är en del av Klostergårdsskolans personalgrupp och är därmed delaktig och ansvarig för såväl skolans dagliga drift som utveckling utifrån ditt uppdrag. Som lokalvårdare hos oss är du anställd av skolan och rapporterar till rektor.

Viss del av tjänsten är förlagd till vårt mottagningskök, så intresse av denna av verksamhet anses meriterande.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad och certifierad med inriktning på städservice enligt Servicebranschens Yrkesnämnd, SRY utbildning, alternativt PRYL, eller har annan likvärdig utbildning. Du bör ha tidigare erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare.

Som person är du flexibel, serviceinriktad, noggrann och kan arbeta självständigt och ansvarsfullt. Du tycker om att arbeta bland människor, både stora och små och du är både stresstålig och samarbetsvillig som person.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-20

Referensnummer

BSF 365/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Marita Christoffersson
Title: Rektor
Telefon: 0708283397

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista