Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Veberöd ligger ungefär två mil från Lund och det finns bra bussförbindelser till både Lund och Malmö. Svaleboskolan F-3 har ca. 250 elever med tre paralleller, vilket betyder att vi har ca. 20-25 elever i varje klass.

Förskollärare i förskoleklass

Arbetsuppgifter

Nu har du chansen att komma och arbeta med våra engagerade lärare och fritidspedagoger i Veberöds verksamhetsområde. Här prioriteras utveckling, nära samarbete med vårdnadshavare och att arbeta individanpassat högt.

I rollen ingår ansvar för att planera, genomföra och följa upp verksamheten samt att bidra i det övriga dagliga arbetet i både skola och inom fritidshemsverksamhet. En viktig del av arbete handlar om att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har förskollärarexamen/lärarexamen med behörighet för både grundskolans tidigare år och förskola eller Fritidspedagog/Lärarexamen med inriktning mot grundskolans tidigare år och fritidshem.

Som person är du flexibel, engagerad i ditt arbete och vågar pröva nya vägar. Har god förmåga att samarbeta, är öppen för att skapa goda relationer med elever och vårdnadshavare och kan inspirera och engagera elever. Du har ett helhetsperspektiv på elevens utveckling.

Behörighet att undervisa i något/några ämnen är meriterande men inte ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Referensnummer

BSF 228/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Tjänsten ledigförklaras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för placering av redan anställd i kommunen.

Kontaktperson(er)

Namn: Christina Persson
Title: Rektor
Telefon: 046 - 359 76 01 - avseende tjänsten

Namn: Helena Nowachek
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 75 77 - avseende rekryteringsprocessen

Facklig(a) företrädare

Namn: Mattilde Pukki
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-35 99 377

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista