Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Strax öster om Lunds centrum ligger Gymnasieskolan VIPAN, Lunds enda kommunala yrkesskola.

Gymnasieskolan Vipan har c:a 1 100 elever fördelade på Barn- och Fritidsprogrammet, Byggprogrammet, Gymnasiesärskolan, Handelsprogrammet, Hotell- och turismprogrammet, Introduktionsprogrammet, Restaurang- och livsmedelsprogrammet, VVS- och Fastighetsprogrammet samt Vård- och Omsorgsprogrammet. Vipan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Skolans fokusområden är: Individ, Kunskap och Omvärld. Vi är måna om att både personal och elever ska känna delaktighet i allt som rör verksamheten.

Läs mer om gymnasieskolan Vipan på vår hemsida: www.lund.se/vipan

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan
ansökningstiden har gått ut. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt!


Elevassistent på Gymnasiesärskolans nationella program

Arbetsuppgifter

Vi söker en elevassistent inom gymnasiesärskolans nationella program, men även andra program kan vara aktuella . Arbetet innebär ett närvarande och stödjande elevarbete i vardagen med uppgifter av både social och lärande karaktär. Fokus riktas mot att vara en resurs för elevens lärande, motivation och utveckling. Då vi har en mångsidig verksamhet är uppdraget varierande och du behöver därför vara flexibel och lyhörd, samt vara bra på att samarbeta med lärare, elevassistenter och annan personal. Vi utgår från ett grupperspektiv i elevarbetet.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig med erfarenhet av arbete med ungdomar med särskilt resursbehov och stöd. Det är meriterande om du har utbildning inom ramen för pedagogik och/eller vård/behandling/beteendevetenskap/ social sektor, och erfarenhet av särskola, grundskola och/eller gymnasiet. Du bör vara kommunikativ och med initiativförmåga och utvecklingsfokus. .

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-11-11
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-10

Referensnummer

19-154
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Biträdande rektor på IM Mattias Rosenquist
Telefon: 046-359 81 05

Facklig(a) företrädare

Namn: Daniel Welander
Title: Kommunal
Telefon: 046-357912
Namn: Anna Gudelj
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 80 54

Gymnasieskolan Vipan, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista