Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vilka är vi?
I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för 121 000 invånare, företag och för alla som besöker kommunen. Som aktivitetssamordnare blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen hos Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Lunds kommun bedriver seniorverksamhet på tolv träffpunkter i Lund, Dalby, Södra sandby, Genarp och Veberöd. Dessa är öppna för alla seniorer i Lund. Utbudet skall vara varierat för att tilltala en bred publik (tex samhällsinformation, fysiska aktiviteter, föreläsningar, musik och social samvaro). Det är brukarnas önskemål som styr innehållet.

Aktivitetssamordnare-Träffpunkt för Seniorer

Arbetsuppgifter

Aktivitetssamordnare inom HRSS Seniorverksamheten med placering på träffpunkterna Möllaregården och Nibblegården. Som anställd på träffpunkt har du mycket varierande arbetsuppgifter att självständigt eller i samverkan med övrig personal planera och genomföra aktiviteter, ha hand om lokalen, informera och övriga på träffpunkten förekommande arbetsuppgifter, inklusive administration. Den sociala samvaron med besökarna ingår som en del i arbetsuppgifterna för all personal. Besökarna uppmuntras att i största möjliga mån initiera och leda aktiviteter på träffpunkten. Samverkan sker med annan kommunal verksamhet, föreningar och organisationer.

Tjänsterna kräver flexibilitet, god samarbetsförmåga, god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift, förmåga att arbeta självständigt samt ett genuint intresse för målgruppen. Meriterande är erfarenhet av liknande arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrund och ser flerspråkighet som en värdefull kompetens.

Förmåner
Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner

Kvalifikationer

För anställning som aktivitetssamordnare söks äldrepedagog, fritidspedagog, arbetsterapeut eller person med annan högskoleutbildning som arbetsgivaren finner likvärdig.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Som person är du:
- engagerad
- medskapande
- professionell

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-02

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-17

Referensnummer

VoO 147/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Emma Borrie
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 98 45

Facklig(a) företrädare

Namn: Lars Öst
Title: VISION
Telefon: 046-359 55 77

Träffpunkterna, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista