Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Enestugans förskola och Welins förskola är två förskolor med närheten till naturen. Enestugans förskola har fem avdelningar och Welins förskola är en avdelnings förskola. Vi har olika utvecklingsgrupper med avsatt tid till möte under terminen i samarbete mellan våra tre förskolor i byn.

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Vi söker två förskollärare, en till Enestugan på vår småbarnsavdelning och en till Welins förskola som är har en avdelning med barn i åldern ett till fem år. Ange i din ansökan vilken tjänst du är intresserad av.

I rollen som förskollärare på förskolorna i Genarp arbetar du med att planera, bedriva och dokumentera i enlighet med gällande läroplan. Tillsammans med dina kollegor följer du upp och utvärderar verksamheten på förskolan. Du tillsammans med kollegor skapar en god arbetsmiljö med alla som vistas i verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare gärna med erfarenhet av arbete på småbarns avdelning.

För att lyckas i rollen behöver du ha grundläggande IT-kompetens och gärna erfarenhet av verktyg för dokumentation. Erfarenhet kring UNIKUM, sång/musik och utepedagogik är meriterande.

Som person har du en god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och är lösningsorienterad. Du har förmågan att leda och stimulera barnen i deras lärande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-18

Referensnummer

BSF 407/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Kontaktperson(er)

Namn: Jeanette Olsson
Title: Rektor
Telefon: 046-359 4831

Namn: Åse Bengtsson
Title: Administratör
Telefon: 046-359 4538

Utbildningsområde 3

Tillbaka till lista