Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

På Bildstensvägen 2 bor 5 brukare i åldrarna 20-25 år med diagnos autism och andra funktionsnedsättningar.

Stödassistent

Arbetsuppgifter


Vi söker Dig som är en god lagspelare och har en god samarbetsförmåga- samtidigt som Du uppskattar att ta eget ansvar. Vi ser att det är viktigt att Du är en driven person som har ett engagemang för att vara med och driva verksamhetsutveckling.
Det är mycket viktigt att Du som söker denna tjänst har förståelse för målgruppen samt för det arbetssätt och arbetsmetoder som målgruppen behöver såsom lågaffektivt bemötande och strukturerat arbetssätt . Som medarbetare på Bildstensvägen kommer du att ingå i ett fantastiskt arbetslag där ni tillsammans med två pedagoger arbetar för att stödja och utveckla brukarna. På enheten arbetar man dag,kväll, helg och sovande jour

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, Barn- och Fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-09-23

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-22

Referensnummer

VoO 230/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Aicha Östergren
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 7269

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-3596733

Bildstensv 2 BoH Vård och Omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista