Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Mitt i byn Torna Hällestad ligger vår fina F-3 skola byggd år 1870 och omgiven av vacker natur. Torna Hällestad skola är en liten skola med positiva och engagerade pedagoger. Vi har ett mycket gott arbetsklimat bland personalen. Skolans elever är studiemotiverad och vi har delaktiga vårdnadshavare.

Vi söker en grundskollärare på 75 % med behörighet i åk F-3, gärna med intresse av musik.

Lärare F-3 till Torna Hällestad skola

Arbetsuppgifter

Som lärare på Torna Hällestad skola har du ett nära samarbete med en eller flera kollegor i klassrummet. Du arbetar utifrån din kompetens och erfarenhet och tillsammans planerar, genomför och utvärderar ni undervisningen. Du arbetar aktivt med att utveckla undervisningen i enlighet med gällande styrdokument. I uppdraget ingår också att utvärdera och bedöma de olika moment som eleverna ska arbeta med.

Våra lärare och fritidspedagoger har ett gemensamt ansvar för att skapa lust att lära och delaktighet bland eleverna. Du och dina kollegor i arbetslaget ser tillsammans till att verksamheten är lustfylld, utmanande, kreativ och arbetar för att alla våra elever når så långt som möjligt. Digitala verktyg används i undervisningen och ni arbetar för att främja skolans digitala utveckling i det dagliga arbetet.

Medarbetarnas delaktighet är viktig och därför har vi bla systematiska diskussioner kring arbetsmiljö på våra arbetsplatsträffar och i andra forum. Hälsa och trivsel är också viktig och vi har fått utmärkelsen för Hälsofrämjande arbetsplats Steg 1-2 och Skola för Hållbar utveckling. Vi erbjuder även alla pedagoger kompetensutveckling i form av BFL (bedömning för lärande).

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig lärare i åk F-3. Du har en helhetssyn på verksamheten och det är meriterande om du även har ett par års erfarenhet av yrket samt är behörig i musik.

Som person är du kreativ, lösningsfokuserad och ansvarstagande. Du drivs av viljan att utveckla skolan tillsammans med dina kollegor och vill själv kunna bidra till att den ligger i framkant. Din samarbetsförmåga är mycket god och du har lätt för att skapa relationer med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare.

Du är intresserad av att arbeta tematiskt och har en vilja att arbeta i arbetslag. Du förväntas också kunna arbeta självständigt.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-16

Referensnummer

BSF 231/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Anne-Marie Lundborg
Title: Rektor
Telefon: 046-3593525

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Telefon: 0463596601

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista