Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Genarps skola är en 4-9-skola med ca 300 elever. På Genarps skola arbetar vi tillsammans och nära eleverna med att skapa tillgängliga och trygga lärmiljöer. Vi arbetar för nära och goda relationer mellan oss alla på skolan.

Studiehandledare dari

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som behärskar både dari och svenska, och kan stötta våra två-språkiga elever i undervisningen. Som studiehandledare arbetar du i klassrummet och på raster tillsammans med lärare på skolan. Lärarna ansvarar för undervisningens upplägg och innehåll och ditt uppdrag är att stödja elevernas förståelse av det svenska språket i de olika ämnena. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med kollegor bidrar till att skapa en helhet kring eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som behärskar dari och svenska i tal och skrift. Har du erfarenhet av arbete i skolan och av arbete med studiehandledning är det meriterande..

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-09-02
Sista datum: 2019-12-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-16

Referensnummer

BSF 308/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Katya Wedjesjö
Title: Rektor
Telefon: 046 359 72 84

Namn: Pia Gustafsson
Title: Bitr. rektor
Telefon: 046 359 95 14

Genarps skola 4-6, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista