Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Förskolan Blåklinten som är nyrenoverad ligger i Östra Torns by och har en mycket fin närmiljö. En härlig gård och fina omgivningar med närhet till 4H-gård och lekplatser. Förskolan har tre avdelningar med barn i åldrarna 2-5 år samt två avdelningar med barn i åldrarna 1-3år. Vi lägger stor vikt på leken, barnens egen förmåga och vårt bemötande av andra. Det pedagogiska arbetet inspireras av Reggio Emilia. Detta innebär att vi arbetar med våra pedagogiska lärmiljöer, med den medforskande pedagogen och med en barnsyn som ser barnet som kompetent och rikt med kunskaper och färdigheter.

Förskollärare

Arbetsuppgifter

Du ska leda, planera och bedriva pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare. Vi söker dig som är glad, positiv och känner arbetsglädje, arbetar mot uppsatta mål och styrdokument, tar ansvar, är kommunikativ, samarbetar väl med din omgivning, är villig att bidra till utvecklingen av vår verksamheten och har barnet i fokus. Vi lägger stor vikt vid den personliga lämpligheten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-20

Referensnummer

2/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Ange löneanspråk i ansökan. Intervjuer kan komma att hållas innan sista ansökningsdagen.

Kontaktperson(er)

Namn: Dragi Manevski
Title: Förskolechef
Telefon: 046-359 99 79

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarförbundet
Telefon: 046-355735

Förskolan Blåklinten, Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista