Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Kultur- och fritidsförvaltningen ansvarar för verksamheten inom områdena bibliotek, fritid, idrott och kultur samt har cirka 400 medarbetare. En stark kultur- och fritidsverksamhet bidrar till god livskvalitet och är viktig för utvecklingen av stimulerande livsmiljöer i kommun och region.

Verksamhetsledare på idrottsservice

Arbetsuppgifter

Arbetsledning och planering av det dagliga arbetet för en arbetsgrupp som arbetar med drift, skötsel och underhåll vid kommunens badanläggningar. Viss maskinvård och fastighetsskötsel ingår även i gruppens uppgifter.

Utöver det dagliga operativa arbetet är du ett stöd för enhetschefen vad gäller planering och utveckling av verksamheten. Du kommer även att arbeta i systemet Infra Control.

Kvalifikationer

- Du ska ha lägst en gymnasieutbildning.
- Du ska ha erfarenhet av arbetsledning och av att planera, utveckla och leda andra.
- Du ska ha erfarenhet av styr- och reglerteknik samt vattenrening för bad.
- Goda IT-kunskaper och datorvana.
- Meriterande är erfarenhet av värme och ventilation, SBA-arbete, löpande drift, grönyteskötsel samt underhållsarbete.
- Körkort B är ett krav, men det är meriterande med BE-behörighet.

I din roll som verksamhetsledare kan du sätta tydliga mål samt planera aktiviteter och projekt i god tid med möjliga förändringar i beaktande. Du utnyttjar tiden effektivt genom att identifiera och organisera resurser som behövs för att utföra uppgifter. Du har en förmåga att leda andra och föregår med gott exempel. Du delegerar arbete korrekt och rättvist och har en god förmåga av att motivera och få andra att växa i sin roll.

Vi tycker att det är viktigt att skapa goda relationer till personal och samarbetspartners genom att bygga nätverk inom och utanför organisationen. Du bör därför ha ett positivt förhållningssätt gentemot andra men också klara av att hantera konflikter.

VI förutsätter att du kan skriva och rapportera klart, tydligt och korrekt och om så krävs också övertygande på ett engagerande och uttrycksfullt sätt. Du kan strukturera information för att tillgodose behoven och förståelsen hos den tilltänkta mottagaren.

Avslutningsvis jobbar vi för att eftersträva en jämn könsfördelning.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-02-15

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-31

Referensnummer

KF-190102
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Rickard Persson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 9275

Facklig(a) företrädare

Namn: Nås via kommunens växel
Telefon: 046 359 50 00

Enhet Drift och underhåll, Kultur- och fritidsförvaltningen

Tillbaka till lista