Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Nu samlar vi vår legitimerade personal för en starkare hälso- och sjukvård där man tillsammans samordnar och planerar insatserna för patienterna. Därför söker vi dig, driven fysioterapeut, som vill vara en del av vår nya teambaserade hälso- och sjukvårdsorganisation.

Fysioterapeuter/sjukgymnaster till multiprofessionellt team

Arbetsuppgifter

Är du en handlingskraftig fysioterapeut? Vill du vara en del av ett nytt teambaserat arbetssätt inom vård och omsorg? Då är denna tjänst något för dig!

Som fysioterapeut inom vår nya hälso- och sjukvårdsorganisation arbetar du i ett team bestående av fysioterapeuter, arbetsterapeuter och sjuksköterskor. Du kommer antingen att arbeta mot äldreboenden, hemvård eller stöd till personer med funktionsnedsättning.

Du är en viktig del av verksamhetens utveckling. Du arbetar aktivt i ditt dagliga arbete tillsammans med chef, omvårdnadspersonal och legitimerade kollegor med att leda och planera den fysioterapeutiska rehabiliteringen. En stor del av uppdraget innebär att handleda såväl anhöriga, omvårdnadspersonal och patienten så att patientens rehabilitering ges bästa förutsättningar.

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål. Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut. Du har erfarenhet av dokumentation och förstår vikten av god kommunikation. Körkort och cykelvana är ett krav.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal hälso- och sjukvård och känner dig trygg med att handleda omvårdnadspersonal. Har du även erfarenhet av Senior Alert, BPSD registret och har arbetat med specialanpassningar på hjälpmedel tidigare är det toppenbra.

Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-07

Referensnummer

VoO 261/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Cecilia Johansson
Title: Rekryteringskoordinator
Telefon: 046-3594808

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter, nås via kommunens växel
Telefon: 046-3595000

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista