Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en legitimerad lärare i idrott och hälsa till Tunaskolan. Vi är stolta över vår skola. Tack vare att vi är en stor skola ger det oss förutsättningar till en organisation med flexibilitet. På samma gång skapar arbetslagsorganisationen det lilla och trygga. Du ingår i arbetslaget idrott och hälsa tillsammans med tre engagerade och kunniga kollegor.

Lärare i idrott och hälsa, Tunaskolan

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, genomföra, dokumentera och utvärdera undervisningen enligt gällande styrdokument. Du samverkar och utvecklar arbetsmetoder för ett lustfyllt lärande med hög måluppfyllelse för eleverna. Du skapar en arbetsmiljö för eleverna som präglas av trygghet, studiero och förtroende.

Kvalifikationer

Vi söker dig som tror på elevens egen förmåga. Du är motiverad till samarbete med kollegor där utbyte av erfarenheter och kunskaper är fundamentet och där utöver detta, ett gott arbetsklimat och en härlig kollegial samvaro blir resultatet.

Du som söker är legitimerad lärare i idrott och hälsa och har erfarenhet inom yrket. Erfarenhet av arbete med barn inom NPF och grundsärskolan är meriterande.

För att trivas hos oss tror vi att du har ambitionen att förbättra och utveckla verksamheten genom systematiskt, strategiskt och långsiktigt arbete. Vidare har du en positiv människosyn och har lätt för att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Vi hoppas att du är intresserad av att anta utmaningen välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-24

Referensnummer

BSF 252/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Ana Maria Friede
Title: rektor
Telefon: ana-maria.rodriguesfriede@lund.se

Namn: Robin Edinge

Facklig(a) företrädare

Namn: Staffan Släger
Title: LR
Namn: Janet Ericsson
Title: Lärarförbundet

Utbildningsområde 6

Tillbaka till lista