Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Lerbäckskolan söker en ny kollega! Nu söker vi dig, fritidspedagog eller förskollärare, som vill arbeta på centralt belägna Lerbäckskolan. Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande tillsvidaretjänst på heltid, där du tillsammans med engagerade och positiva kollegor utvecklar och driver fritidshemsverksamheten i F-klass.
Lerbäckskolan är en F-9 skola som ligger centralt belägen i Lund.

Förskollärare/fritidspedagog, Lerbäckskolan

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med en strukturerad och målinriktad satsning på att höja kvalitén i fritidshemsverksamheten. Du får möjlighet att samverka med grundskollärare och förskollärare i förskolesklass och samtidigt driva och vidareutveckla fritidshemsverksamheten.

Du planerar och genomför undervisning som främjar lärande och utveckling hos eleverna med fullt fokus på varje individ utifrån dennes individuella förutsättningar. Du blir även en viktig del av planering och genomförandet av rastverksamheten. Vi arbetar gemensamt med att ge våra elever en trygg och utmanande lärmiljö såväl på grupp- som på individnivå. Vi är en arbetsplats där engagemang, utveckling och lärande står i fokus. Lerbäckskolan arbetar med en digital satsning med iPads i undervisningen och workshops för pedagoger.

Kvalifikationer

Du har fritidspedagog- eller förskollärarexamen/är legitimerad lärare för fritidshem. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av arbete som förskollärare eller fritidspedagog/lärare i fritidshem. Du har god insikt och kunskap om fritidshemmens styrdokument och tillämpar dem i det dagliga arbetet.

Du har kunskap om hur du kan använda digitala verktyg i verksamheten. Du ser digitala hjälpmedel både som en tillgång och en förutsättning för din undervisning och elevens utveckling.

Du är en tydlig pedagogisk ledare med en vilja att utveckla verksamheten i samarbete med dina kollegor. I din pedagogiska roll är du också initiativtagande, lösningsorienterad och lyhörd för elevers individuella förutsättningar och behov. Du är positiv, utåtriktad och har lätt för att bygga relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-23

Referensnummer

BSF 373/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Pernilla Ankell Mattisson
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-356017

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista