Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som undersköterska blir du en del av vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi ansvarar bland annat för äldreboenden, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Lars Kristoffers väg 7 i Genarp, tidigare Solhem, har efter en omfattande om- och tillbyggnad sammanlagt 30 lägenheter med tillhörande gemensamhetsutrymmen samt lokaler för hemvården och träffpunkten.

Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till särskilt boende - Genarp

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska på Lars Kristoffers väg 7 i Genarp. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Du ingår i ett team som gemensamt ansvarar för att ge stöd, service och omvårdnad till våra brukare. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, aktiviteter och träning som att t ex stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel.

I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet. Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD och Senior Alert.

Schemalagd arbetstid dag/kväll/helg eller schemalagd arbetstid endast kväll och en kombinationstjänst boende/lunchrestaurang där du förutom sedvanliga undersköterskeuppgifter på boendet också arbetar i vår lunchrestaurang.

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet från arbete inom särskilt boende är meriterande.

Du delar vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.

Vi söker dig som:

• är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper

• har god datorvana och goda kunskaper i det svenska språket, då yrkets ansvarsområde kräver dokumentation.

• har en positiv grundsyn, ett gott bemötande, ser möjligheter och tycker om utmaningar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster

3

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-17

Referensnummer

VoO 322/2019
Dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. Vi tillämpar löpande rekrytering, välkommen med din ansökan redan idag! Förmåner Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Annika Öberg
Title: Enhetschef Solhem
Telefon: 046-359 65 08

Namn: Helén Mahler
Title: Enhetsadministratör
Telefon: 046-359 6324

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046-359 6733

Solhem, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista