Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska Hemvård för yngre

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill arbeta som undersköterska inom hemvården för yngre. Vi erbjuder dig ett spännande och stimulerande arbete där du tillsammans med trevliga och engagerade kollegor gör skillnad varje dag.

Som undersköterska ansvarar du för att planera och genomföra omsorgsarbete i våra brukares egna hem. Dina arbetsuppgifter består av att stödja våra brukare med omvårdnad, aktiviteter och träning. Exempel på arbetsuppgifter som förekommer är att stötta vid på- och avklädning, personlig hygien, gå på promenader och hantera läkemedel. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, göra regelbundna utvärderingar och medverka till att verksamheten håller en god kvalitet.

Kvalifikationer

Godkända betyg från Vård-och omsorgsprogrammet, YH-utbildning med inriktning funktionsnedsättning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vi söker Dig som kan arbeta självständigt men samtidigt har förmågan av att se dig som en i vårt team. Du ska ha ett stort engagemang för arbete med människor, god förmåga att arbeta flexibelt och tillvarata brukarens delaktighet. Vi förutsätter att du har ett gott bemötande, är trygg i din yrkesroll och positiv till nya utmaningar.

Personlig lämplighet kommer att beaktas.

B-körkort är ett krav, likaså måste man kunna cykla.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-11

Referensnummer

VoO 204/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lena Zander
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 62 86

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 - 359 67 33

Hemvård för yngre personer med funktionsnedsättning, VOO

Tillbaka till lista