Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Som undersköterska blir du en del av Vård- och omsorgsförvaltningen i Lunds kommun där drygt 2900 medarbetare arbetar. Vi arbetar efter vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Våra verksamheter kännetecknas av delaktighet, valfrihet, flexibilitet och kvalitet med respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

Undersköterska till särskilt boende - Ribbingska

Arbetsuppgifter

Vill du vara med och skapa meningsfullhet och trygghet för våra äldre?

Som undersköterska på Ribbingska särskilda boende planerar du din arbetsdag utifrån brukarens önskemål och behov av hjälp och stöd med personlig omvårdnad, måltider och aktiviteter. I din roll ingår även att utforma genomförandeplaner, dokumentera, utvärdera och medverka till att verksamheten håller god kvalitet. Du samarbetar i team med andra yrkesgrupper med den boende i centrum. Vi arbetar utifrån den nationella värdegrunden inom äldreomsorgen där nyckelorden är självbestämmande, delaktighet och individanpassning. Alla möten med den enskilde präglas av respekt, hänsyn och engagemang.

Kvalifikationer

Godkända betyg från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning. Demensutbildning samt erfarenhet av arbete med personer med demenssjukdom är meriterande.

• Du har fokus på våra brukares önskemål och behov och strävar efter att göra vardagen meningsfull för dem.
• Du är trygg i din yrkesroll och kan arbeta självständigt och i team med övriga yrkesgrupper.
• Du är kvalitetsmedveten och nyfiken på att lära nytt och ett gott bemötande är en självklarhet för dig.
• Du delar Lunds kommuns vision och är redo att arbeta utifrån vår värdegrund och förhållningssätt lyssna, lära och leda.

Antal tjänster

4

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-01-10

Referensnummer

VoO 263/2018
Social dokumentation i Procapita. Vi följer upp kvalitén i nationella register som BPSD registret och Senior Alert. God kunskap i det svenska språket i tal och skrift. I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag! Våra medarbetare är vår styrka och främsta tillgång. Därför erbjuder vi alla som arbetar hos oss ett antal förmåner. Du kan läsa mer om dessa på www.lund.se/formaner. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Sara Söderberg
Title: Enhetschef
Telefon: 046-359 82 11

Namn: Agneta Björklund
Title: Administrativ koordinator
Telefon: 046-359 82 65

Facklig(a) företrädare

Namn: Kommunals expedition
Telefon: 046 359 67 33

Ribbingska, SB, Vård- och omsorgsförvaltningen

Tillbaka till lista