Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?Förskollärare till ny förskola

Arbetsuppgifter

I augusti startade vi upp Tuna förskola i nybyggda, moderna och spännande lokaler. Nu söker vi efter en kreativ och innovativ förskollärare för att förstärka kollegiet. Som förskollärare hos oss förväntas du vara aktiv och tänka innovativt i utvecklingen i både stort och smått.

Vårat pedagogiska arbete utgår ifrån ett formativt förhållningssätt där BFL (bedömning för lärande) är en central metod. Ett kollegialt lärande mellan förskolans pedagoger och pedagoger på andra förskolor inom skolområdet skapar en stark grund och kultur för arbetsplatsen och områdets förskolor. En ytterligare central arbetsmetod för att stärka den pedagogiska verksamheten är det systematiska kvalitetsarbetet (SKA) med veckovisa reflektioner och handledarledda periodreflektioner utifrån verksamhetens mål.

Tuna förskola består av fem avdelningar varav två avdelning är för yngre barn och tre avdelningar för äldre barn. Förskolans pedagogiska lärmiljö består av en hemvist och ett lekrum per avdelning, gemensamma kreativa torg, en restaurang med tillhörande tillagningskök, ett pedagogiskt kök samt utegård med intilliggande parkmiljö.

Denna tjänst kommer att arbeta med de yngre barnen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är väl förtrogen med förskolan läroplan och som har lätt för att omsätta det i det dagliga arbetet.

Vi ser gärna att du har kunskap av pedagogisk dokumentation och använder digitala verktyg i det dagliga arbetet.

Som person är du kreativ och innovativ och delar gärna med dig av din kunskap och kompetens. Du trivs bra med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Du har ett positivt förhållningssätt och skapar goda relationer med såväl dina kollegor, barn och vårdnadshavare.


Du är ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid / deltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-02-22

Referensnummer

22/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sysselsättningsgrad: 75-100% Fast lön. Vänligen ange löneanspråk i ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Håkan Backlund
Title: Förskolechef
Telefon: 046-3598281

Namn: Maria Bengtsson
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-3598309

Tuna förskola Barn- och skolförvaltningen

Tillbaka till lista