Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Häckebergaskolan i Genarp är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i en fantastisk natur. För anställda på Häckebergaskolan är professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet viktigt. På skolan utgår vi från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever!

Häckebergaskolan F-3 söker en grundskollärare

Arbetsuppgifter

I ditt uppdrag som lärare i skolår 1-3 kommer du att planera och bedriva undervisning samt göra bedömning av dina elevers förvärvade kunskaper. Ämnesansvar och mentorskap kommer att delas tillsammans med annan lärare i arbetslaget. Då tjänsten är en semestertjänst med flygelavtal ingår även visst arbete på fritidshemmet.

Tillsammans med ditt arbetslag strävar ni efter en modern och kreativ undervisning som syftar till att stärka eleverna, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. I arbetet som lärare ingår även samarbete med elevhälsa och vårdnadshavare.

Du kommer delta aktivt i den pedagogiska utvecklingen på Häckebergaskolan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har grundskollärarexamen för grundskolans tidigare år. Behörighet i fler ämnen, framförallt matematik och svenska, ser vi som meriterande. Har du erfarenhet av att arbeta som grundskollärare tidigare ser vi det som meriterande.

Du som söker har förmågan att se elevers olika behov och möta dem efter sina förutsättningar. Du har förmåga att skapa en trygg och stimulerande lärandemiljö för eleverna. Du är en tydlig och strukturerad ledare i klassrummet.

Du som söker har förmåga till att skapa goda sociala relationer och utgår från en positiv människosyn där elevens starka sidor tas tillvara. Vi tror även att du vill ta en aktiv del i verksamhetens och elevernas utveckling, är engagerad och initiativrik.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-02-03

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-12-08

Referensnummer

BSF 464/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Jansson
Title: Rektor Häckebergaskolan
Telefon: 046 359 72 83

Namn: Josephine Lindholm
Title: Skolsekreterare
Telefon: 046-359 30 56

Facklig(a) företrädare

Namn: Gill Frostander
Title: Lärarförbundet

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista