Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi erbjuder ett viktigt arbete på Fäladsskolan som är en 4-6 skola med i norra Lund.
Alla som arbetar Fäladsskolan är vuxna förebilder och är på olika sätt betydelsefulla för våra elevers utveckling. Vi arbetar med höga förväntningar och ett respektfullt bemötande.

Servicebiträde kök och lokalvård

Arbetsuppgifter

Dina huvuduppgifter är att sköta om våra lokaler så att de är välstädade och prydliga samt hjälpa till i skolmatsalen.

I uppgiften ingår daglig städning och storstädning av delar av skolans lokaler som t ex kontor, bibliotek, matsal, personalrum, toaletter och kapprum. Vi använder moderna och miljövänliga städmetoder. En ren och fräsch miljö är viktigt för oss alla som vistas i lokalerna och något som är mycket uppskattat.

I matsalen är det framförallt diskning, men även vara behjälplig med servering av skollunchen. När ordinarie personal är frånvarande är det din uppgift att sköta serveringen av den färdiglagade lunchen.

Tjänstens omfattning är på 50 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har intresse av att hålla rent och snyggt, är social och trivs med att möta många människor i olika åldrar. Det är ett krav att du har erfarenhet av att hantera olika städmaterial och andra redskap som är förekommande inom städning. Det är meriterande om du har utbildning inom lokalvård, SRY eller motsvarande. Du kan anpassa dig efter nya förutsättningar samt är lätt att samarbeta med. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med disk och servering i storkök.

Som person är du strukturerad och noggrann samt har förmågan att överblicka och skapa dig en helhetsbild av ditt arbete. Du är serviceinriktad, hjälpsam och har ett gott öga för vad som behöver göras.

I din vardag kommer du träffa många olika människor, vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Därför är det viktigt att du förstår, talar, läser och skriver svenska.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-01-07
Sista datum: 2020-06-12

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-11-10

Referensnummer

BSF 432/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Gery Butt
Title: Servicechef
Telefon: 046 359 7796

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga kontaktpersoner ring via växeln
Telefon: 046-359 5000

Utbildningsområde 5

Tillbaka till lista