Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vill du komma och utvecklas i din yrkesroll och bidra till att bygga upp en ännu bättre skola tillsammans med oss?
Vårt pedagogteam söker nya medarbetare för ett stimulerande uppdrag i tätt samarbete med kollegor.
Goda relationer till elever och kollegor är viktig framgångsfaktor för oss. Som lärare ansvarar du och kollegorna för en god pedagogisk kompetens som gör det möjligt för varje elev att utvecklas så långt som möjligt.

Om arbetsplatsen
Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?
Östratornskolan är en skola med elever i årskurs 4-9 i närheten av ESS och Vattenhallen.

Grundskollärare 1 tjänst med placering i åk 4-6

Arbetsuppgifter

Vi söker 1 kompetent medarbetare till Östratornskolan. Du kommer att arbeta i nära samarbete med kollegor.
Arbetsbeskrivning:
Tjänsten är på 100 % och innebär undervisning i årskurs 4-6. Vi söker dig med bred behörighet då du kommer att undervisa i flera av skolans ämnen. Du kommer även att vara mentor för en klass i årskurs 5 eller 6. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans utvecklas som pedagoger genom kollegialt lärande och samarbete med planering och arbetet med mentorskapet.

I tjänsten ingår för- och efterarbete, dokumentation, föräldrakontakter och i övrigt förekommande arbetsuppgifter i yrket.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i ämnena för årskurs 1-7 eller 4-9. Gärna med praktisk erfarenhet av undervisning och mentorskap.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-19

Referensnummer

327/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Månadslön. Ange löneanspråk i ansökan. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Kontaktperson(er)

Namn: Camilla Lilliehöök
Title: bitr. Rektor Östratornskolan 4-9
Telefon: 046-3597970

Namn: Eva-Stina Sundén
Title: rektor Östratornskolan 4-9
Telefon: 046-3597514

Facklig(a) företrädare

Namn: Jonas Håkansson
Title: Lärarnas Riksförbund
Telefon: 046-359 79 75

Östratornskolan 4-9, Barn - och skolförvaltningen

Tillbaka till lista