Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

I nordvästra Lund finns Fågelskolans grundsärskola, där vi delar byggnader och skolgård med grundskolan. Vi behöver fler timvikarier och ev kan det bli lediga vikariat. Vi söker därför nya engagerade personer som vill arbeta i grundsärskolan.

Elevassistent, Fågelskolans grundsärskola

Arbetsuppgifter

Du är intresserad av att stödja elever i den dagliga undervisningen och vill vara med och uppmuntra våra elever till aktiviteter i fritidshemmet.

I dina arbetsuppgifter ingår att stötta eleverna i det pedagogiska arbetet, delta i rastaktiviteter samt vid behov hjälpa till med toalettbesök, hygien och i matsituationer.

Tjänsternas omfattning är mellan 75-85 %.

Kvalifikationer

Vi söker dig som vill stödja och uppmuntra barn och som gläds åt alla framsteg de gör. Du har initiativförmåga och ser snabbt vad som behövs i stunden. Du vill och har förmågan att lösa olika uppkomna situationer.

Vi vill att du har kunskap om och erfarenhet av elever med utvecklingsstörning. Eftersom flera av våra elever har begränsningar i sin kommunikationsförmåga är en god svenska ett krav. Kan du teckenspråk är det en merit. Viss vårderfarenhet kan vara meriterande.

Eftersom vi jobbar i arbetslag krävs god samarbetsförmåga, flexibilitet och stresstålighet.
Vi tar stor hänsyn till personlig lämplighet.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.

Antal tjänster

5

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2020-06-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-22

Referensnummer

BSF 408/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Roland Henricson
Title: Rektor
Telefon: 046-3594115

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista