Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Vi söker nu en grundskollärare i åk 6-9 i SO till Prästängsskolan. Skolan ligger i Stångby cirka 5 km från Lunds centrum och man tar sig lätt hit med tåget som tar ca 3min från Lund centralstation. Prästängsskolan är en skola som från och med i höst har elever från åk 4 till åk 8.

Lärare 6-9 So, Prästängsskolan

Arbetsuppgifter

Elevens rätt till utbildning utifrån sina förutsättningar är navet i vår verksamhet. Vi värnar om elevens motoriska, sociala och kunskapsmässiga utveckling i samspel med andra. I nära samarbete med föräldrarna stödjer vi varje elevs kunskapsutveckling grundat på trivsel, samarbete, respekt, medbestämmande, arbetsglädje och kreativitet.

Grunden till ditt arbete och förhållningssätt ska utgå från styrdokumenten för skola- och fritidshem samt präglas av ett positivt och lösningsfokuserat synsätt, ett lågaffektivt bemötande och tydlighet i krav och förväntningar. Du förväntas samarbeta med all personal på skolan och att bidra med dina kunskaper och erfarenheter för att utveckla verksamheten till en skola där alla, elever och personal, känner att de lyckas.

I ditt uppdrag ingår att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer med såväl elever som vårdnadshavare baserat på respekt för individen och allas olikheter. Du hanterar konflikter som uppstår på ett professionellt sätt med ett tydligt uppdrag att verka för trygghet och ett öppet klimat där elevernas självförtroende och självkänsla stärks.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i att undervisa i åk 6-9 SO. Du ska vara väl insatt i våra styrdokument.

Vi vill att du ska vara flexibel, positiv och driven att utveckla en ny verksamhet. Du är initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du ser det som viktigt med goda relationer och har lätt för att samverka med elever, föräldrar och kollegor. Du visar intresse och nyfikenhet till att utveckla verksamheten.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-08-07

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-14

Referensnummer

BSF 295/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se Sista ansökningsdag är den 14/7 men skicka in din ansökan redan idag, då vi kallar till intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

Namn: Margareta Madejska Waidringe
Title: Tf Rektor
Telefon: 046-359 72 70

Facklig(a) företrädare

Namn: Zarko Isaevski,
Title: Lärarförbundet
Telefon: 0722-269302

Utbildningsområde 4

Tillbaka till lista