Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Förskolan Almbacken ligger i Södra Sandby och ingår i Södra Sandby förskolors geoteam vilket innebär att förskolorna arbetar tillsammans för att utveckla verksamheten. Almbacken har en fin utemiljö och nära till Fågelsångsdalen och ett skogsområde som kallas "Lejonskogen". Sedan hösten 2007 har vi miljöcertifiering Grön Flagg. Köket på förskolan tillagar all mat, mer än 90 % av varorna de använder är ekologiska och kravodlade livsmedel.

Förskollärare, Almbacken

Arbetsuppgifter

Vi söker en förskollärare som vill arbeta heltid. I arbetsuppgifterna ingår att planera, genomföra och dokumentera undervisningen i enlighet med förskolans läroplan, samt utföra i yrket övrigt förekommande arbetsuppgifter.

Vi arbetar mycket med Babblarna, Före Bornholmsmodellen, Grön Flagg och utepedagogik. Vi stödjer och uppmuntrar barnens egna initiativ till lek och lärande. Vi arbetar med digitala verktyg för att utveckla den pedagogiska verksamheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller tar din examen till förskollärare i januari 2020.

Vi vill att du är väl insatt i förskolans styrdokument, har utvecklat tankar kring undervisning i förskolan och tycker det är intressant med dokumentation i olika former och vill vara med och driva utvecklingsprojekt i vår verksamhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för arbete med uteverksamhet och med digitala verktyg. Du ska trivas med att arbeta flexibelt i grupper.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2020-01-01

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-10-17

Referensnummer

BSF 390/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Eva Grandelius
Title: Rektor

Utbildningsområde 1

Tillbaka till lista