Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Serviceförvaltningen har till uppgift att efter beställning tillgodose övriga kommunala förvaltningars och kommunala bolags behov av service.
Serviceförvaltningen har drygt 600 anställda som är fördelade på affärsområdena Lundafastigheter, Markentreprenad, Måltidsservice samt Servicestaben.

Inom Markentreprenad har vi en bred verksamhet med många uppgifter för att skapa och sköta en bra utemiljö för lundaborna. Vår duktiga personal anlägger och sköter bland annat gator, parker, skogsområden och skolgårdar. Dessutom kör vi särskolebarn till och från skolor, transporterar mat till skolor och boenden och ansvarar för postdistributionen mellan förvaltningarna. Vi driver även kommunens tryckeri. Förutom den dagliga verksamheten håller vi beredskap för vattenläckor, stopp i avlopp och vinterväghållning.

Nu söker vi nya medarbetare till flera av våra arbetslag för att möta en ökande marknad. Välkommen med din ansökan!Parkarbetare

Arbetsuppgifter

Samtliga förekommande arbetsuppgifter inom ramen för skötsel av grönytor och offentliga miljöer.

Beredskapstjänstgöring kan förekomma.

Kvalifikationer

Utbildning och erfarenhet inom den gröna sektorn är meriterande.

B-körkort är ett krav.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-08-31

Referensnummer

SF 19-33
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Christer Björk Lindell
Title: Arbetsledare
Telefon: 046-359 94 83

Facklig(a) företrädare

Namn: Facklig företrädare Markentreprenad
Namn: Kommunal: lund.skane@kommunal.se
Telefon: 046-359 67 33

Markentreprenad, Serviceförvaltningen

Tillbaka till lista