Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Undersköterska med samordnaruppdrag till hemvården, natt

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en positiv och engagerad undersköterska med samordnaruppdrag till Nattpatrullen och utökar därmed till två samordnare.

Samordnarna arbetar dagligen med planering, schemaläggning och dokumentation i flera olika datorsystem. Detta kräver mycket god datavana samt erfarenhet av att planera hemvårdsarbete i Laps Care eller något liknande planeringssystem.

Samordnarna arbetar i Nattpatrullen några gånger per månad i verksamhetsutvecklande syfte.

Anställningen innebär tillsvidare på grundanställningen som undersköterska och en allmän visstidsanställning under 1 år på samordnaruppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Du har arbetat några år inom hemvården och har tidigare erfarenhet av arbete som samordnare och god vana av att leda och fördela arbete.

Arbetet kräver att du är en positiv förebild i alla lägen som kan skapa delaktighet, motivation och trivsel i personalgruppen. Som person är du lyhörd, prestigelös, självständig och samarbetsvillig. Du är flexibel, strukturerad och lösningsfokuserad med hög drivkraft och kan på ett medskapande sätt styra och följa upp arbetet efter uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Intervjuer kommer att ske löpande, varmt välkommen med din ansökan.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2018-12-07

Referensnummer

VoO 253/2018
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Lisa Nordgren Jonasson
Title: Enhetschef
Telefon: 046-3594911

Facklig(a) företrädare

Namn: Fackliga representanter, nås via kommunens växel
Telefon: 046-3595000

Nattpatrullen, USK

Tillbaka till lista