Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Mitt i Lunds centrum ligger Gymnasieskolan Spyken. Skolan präglas av god stämning och stort engagemang både hos elever och personal.

Spyken har drygt 1100 elever fördelade på fyra program: Estetiska programmet, Humanistiska programmet, Naturvetenskapsprogrammet och Samhällsvetenskapsprogrammet.

Skolans vision "Spyken ger dig kunskap, kompetens och positiva erfarenheter för framtiden!" präglar arbetet på skolan.

Vi är stolta över att både personal och elever på Spyken känner sig delaktiga i vår verksamhet och söker dig som vill bli en del av "Spykenandan"!

Läs mer om Gymnasieskolan Spyken på www.lund.se/spyken

Teaterlärare

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa på det Estetiska programmet, inriktning Teater. Här arbetar två teaterlärare i nära samarbete i och mellan de olika teaterkurserna och med tydliga gemensamma mål.
Spykens teaterinriktning har nya ändamålsenliga lokaler och är inne i en utvecklingsfas där vi utvecklar verksamheten mot berikande samarbeten med lokala teaterinstitutioner och medverkan i skarpa teaterprojekt. Elevernas förmåga till scenisk berättande både för en liten och en större publik står i fokus. Vi söker dig som vill arbeta utforskande med scenisk gestaltning, ge eleverna ökade kunskaper i olika metoder inom gestaltning, leda dem i processen mot en föreställning, undervisa i teaterteori, ingå i ett team som skapar den årliga musikalen på Lunds Stadsteater, utveckla ämnet Estetisk kommunikation och förbereda våra elever för högre studier.

Tjänsten innehåller undervisning i kurserna Estetisk kommunikation 1 och 2, Scenisk gestaltning 3 samt teaterteori

Kvalifikationer

Gymnasielärare med legitimation/behörighet att undervisa i teaterämnen.

Anställning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Tillträde: 2019-10-01
Sista datum: 2020-06-18

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-09-18

Referensnummer

19-128
Anställningsvillkor enligt avtal. Om du blir erbjuden anställning kommer vi att vilja se ett utdrag ur belastningsregistret. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Set Rooke
Title: Bitr.rektor
Telefon: 046-359 78 04

Facklig(a) företrädare

Namn: Lärarnas riksförbund; Maria Sköldborn
Telefon: 046-359 78 19
Namn: Lärarförbundet
Title: Expedition
Telefon: 046-359 57 37

Gymnasieskolan Spyken, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista