Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi ansvarar bland annat för särskilda boenden för äldre, hemvård, stöd till personer med funktionsnedsättning, träffpunkter för seniorer och stöd till anhöriga.

Hemvårdens verksamheter står inför stora och spännande utmaningar där antalet brukare ökar kontinuerligt. För att möta de växande behoven av omsorg hos våra äldre med hög kvalité måste verksamheten ständigt utvecklas och organisationen ses över. Hemvården svarar för stöd, service, omvårdnad och hemsjukvård till brukare som bor inom verksamhetsområdet. I vår kommun tillämpas kundval.

Kvalitetsutvecklare HSL

Arbetsuppgifter

Som kvalitetsutvecklare HSL arbetar du på uppdrag av verksamhetschefen. I dina arbetsuppgifter ingår bl.a. att löpande ta fram, utveckla och implementera metoder, riktlinjer och rutiner för att säkerställa kvaliteten i verksamheten. Du ansvarar för att upprätthålla MAS-rutiner och riktlinjer i HSL-frågor. Du förväntas att leda processer samt ge handledning och stöd i utvecklingsarbetet utifrån aktuell forskning och lagrum. I uppdraget ingår samverkan med externa aktörer.

Under sommaren arbetar du i större utsträckning inom din profession med placering på någon enhet inom verksamheten. Tanken med detta är att kvalitetsutvecklaren ska få en naturlig koppling till verksamhetens innehåll och arbetssätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med kvalitetsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Du ska ha god förmåga att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift samt har god datorvana. Du är drivande och har en god pedagogisk förmåga. Vi önskar att du är strukturerad, analytisk och omvärldsorienterad. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-06-23

Referensnummer

VoO 149/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell med rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Niclas Snygg
Title: Verksamhetschef
Telefon: 046-359 82 73

HEMVÅRD, REHABILITERING OCH SERVICE FÖR SENIORER, VOO

Tillbaka till lista