Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

Häckebergaskolan är en F-3 skola som ligger vid Romeleåsen i en fantastisk natur. Professionellt samarbete, glädje och helhetstanke i lärandet är viktigt för oss!

Grundskollärare F-3, Häckebergaskolan

Arbetsuppgifter

Tjänsten är placerad i skolår 1 där du tillsammans med annan lärare ansvarar för undervisningen och delar på ämnesansvar och mentorskap. I tjänsten ingår även arbete på fritidshemmet.

På Häckebergaskolan utgår vi från ett helhetsperspektiv där eleverna möter samma vuxna hela dagen; både i skolan och på fritidshemmet. Vi värdesätter kontinuitet och trygghet för våra elever!

Som grundskollärare kommer du få möjlighet att aktivt bidra till både skolverksamhetens och elevernas utveckling.

Tjänsten är en semestertjänst med flygelavtal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en grundskollärarexamen med behörighet för grundskolans tidigare år. Har du behörighet i fler ämnen är det meriterande.

Som lärare är du en tydlig ledare i klassrummet med förmåga att skapa en trygg lärandemiljö för eleverna. Du har förmåga att möte eleverna utifrån deras individuella behov och förutsättningar. Du som söker har ett stort engagemang för verksamhetsutveckling.

Har du erfarenhet inom yrket ser vi det som meriterande.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2019-08-05

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2019-07-17

Referensnummer

BSF 310/2019
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande. För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Kontaktperson(er)

Namn: Karin Jansson
Title: Rektor Häckebergaskolan
Telefon: 046 359 72 83

Utbildningsområde 7

Tillbaka till lista