Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Vuxenutbildningen i Lund med totalt ca 5 500 elever är uppdelad på 2 skolformer, Särskild utbildning för vuxna (Särvux) och Kommunal Vuxenutbildning (sfi, grundläggande och gymnasiala kurser) samt Yrkeshögskoleutbildning.

Gå gärna in på vår hemsida: www.lund.se/vuxenutbildning-Lund


Vårdlärare

Arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa vuxna elever som läser vård- och omsorgsprogrammet, såväl i närundervisning som på distans. Du kommer också att arbeta med våra övriga utbildningar inom vårdområdet, och detta inbegriper också validering. Du förväntas även delta aktivt i utvecklingsarbetet av våra utbildningar.

Kvalifikationer

Behörig vårdlärare. Högskoleutbildning inom hälso- och sjukvård, exempelvis sjuksköterska. Kompetens inom och intresse för IKT-frågor i undervisningen är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och flexibilitet.

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-01-13

Referensnummer

19-168
Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Med hänsyn till medarbetares, kollegors och elevers hälsa tillämpar Lunds kommun rökfri arbetstid. Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Kontaktperson(er)

Namn: Kristian Berghult
Title: Biträdande rektor
Telefon: 046-359 70 75

Facklig(a) företrädare

Namn: Marika Fridén
Title: Lärarförbundet
Telefon: 046-359 71 16
Namn: Olof Persson
Title: LR
Telefon: 046- 359 70 82

Vuxenutbildning i Lund, Utbildningsförvaltningen

Tillbaka till lista